PÅLITLIG HUDVÅRD FÖR NATURLIG SKÖNHET

En lång vinter sätter sina spår på huden som får stå emot kyla, isande vindar och torr inomhusluft. Nu är det hög tid att skämma bort huden ordentligt med härliga hudvårdsprodukter för att få fram ditt allra bästa jag.

EFFEKTIV HUDVÅRD FÖR DIN NATURLIGA SKÖNHET
Marknaden svämmar över av olika alternativ och ett tips är att titta lite närmare på pålitliga hudvårdsprodukter från Jabushe för att få din naturliga skönhet att stråla. Här hittar du hudvård som återfuktar på djupet och aktiva produkter för åldersrelaterade tecken.
Det är lätt att hitta sina favoriter hos Jabushe, då krämer kan användas som såväl dagkräm som nattkräm.

ENKEL HUDVÅRD SOM GER RESULTAT

Jabushes produkter kan du känna dig trygg med att använda. Hudvårdsprodukterna har kliniskt dokumenterad effekt mot ålderstecken. Studien är godkänd samt granskad av forskningsetiska kommittén vid Karolinska sjukhuset.
Det finns fyra hudtyper – normal, torr, fet och blandad. Men huden kan även vara mogen eller känslig och det gäller att välja hudvård som passar din hud – som den är just nu. Huden förändas beroende på till exempel ålder, årstider eller hormoner.

HOLISTISK HELHETSSYN

Vår syn på hudvård är holistisk och därför har vi även kosttillskott – för det är ju som så att insida och utsida samverkar. Jabushe Collagen är ett kosttillskott som stärker hud, hår och naglar. Här finns så mycket som 5000 mg marina kollagen, C-vitamin, zink samt vitamin B5 som alla är viktiga komponenter för en strålande hud och ett friskt hår.
Vid klimakteriet minskar hudens spänst och fyllighet. Då är det bra att fylla på med kollagen!
Med Jabushes hudvårdsprodukter kan du tryggt försäkra dig om att du alltid ger huden det som den behöver under livets olika faser.
Läs alltid bipacksedeln innan du börjar med en ny produkt, eftersom en del av hudvårdsprodukterna innehåller aktiva ingredienser som behöver vänjas in stegvis i huden.