Svårt att få orgasm? Titta hit och ta reda på hemligheten!

För många kvinnor landet runt är det inte någon vals på rosor att uppnå orgasm. Kanske är din högerhand inte nog, och visst kan det vara så att du har provat på en lång rad vibratorer utan framgång. Dildoar och ordinära vibratorer må vara fantastiskt mysiga för många, men för andra är känslan inte explosiv nog för att nå klimax. Alla kvinnor har olika behov och preferenser, men någonting som kvinnor världen över håller med om är att en lufttrycksvibrator i högsta kvalitet verkligen gör susen. Fortsätt att läsa för att lära dig hemligheten bakom hur du kan uppnå orgasm inom någon minut!

Vad får lufttrycksvibratorn att stå ut i mängden?

En lufttrycksvibrator fungerar inte som en ordinär vibrerande sexleksak. Istället skickar den ut pulserande tryckvågor som stimulerar hela klitoris snarare än bara den yttre delen. Den här omfattande stimuleringen tar njutningen till helt nya nivåer och är en av anledningarna till att så många kvinnor har fått sin första orgasm med hjälp av en lufttrycksvibrator. Sexleksaken kan förse dig med en mer intensiv känsla, men lufttrycksvibratorer är även justerbara så att du själv kan välja vilken sorts upplevelse du föredrar.

Fler intressanta fördelar med lufttrycksvibratorn

Det är mycket enkelt och smidigt att rengöra leksaken. Den är nämligen utrustad med ett avtagbart munstycke – vanligtvis tillverkat i silikon – som kan tvättas av efter användning. Dra gärna nytta av ett sexleksaksrengöringsmedel som är särskilt framtaget för vuxenleksaker.

Det avtagbara munstycket ser även till så att du kan prova på diverse storlekar för att hitta en variant som passar dig som handen i handsken. Som kronan på verket följer det vanligtvis med en USB-sladd för uppladdning, så du slipper att införskaffa dig batterier separat.

Om du behöver lite extra hjälp

En lufttrycksvibrator är en enorm hjälp för kvinnor som tidigare har haft svårt att få orgasm, och det är heller inte ovanligt att dessa leksaker säljs med en orgasmgaranti: få orgasm inom 30 dagar eller pengarna tillbaka.

Utöver en lufttrycksvibrator kan du dessutom få lite extra hjälp på traven genom att kika på någon av de många lusthöjande medlen. Dessa kan du stöta på i form av bland annat krämer, tabletter och oljor så att du kommer på rätt humör inför de härliga onanistunderna. Kika på en egen lufttrycksvibrator redan idag och få en upplevelse som du inte kan få med en ordinär vibrator.